w końcu spełniło się moje motoryzacyjne marzenie. W poniedziałek zakupiłem swoje pierwsze M3. Jako że ostatnie lata śmigałem zazwyczaj autami 4x4, muszę się przyzwyczaić do tył napędu, pomału małymi kroczkami bo wiem, że przy tej mocy RWD może być czasem zbyt agresywne

Trochę historii, autko w Polsce miało 3 właścicieli, ostatnim był "Mały" z forum, a właściwie jego brat. Autko trafiło do niego z problemem SMG, który został zażegnany i teraz wszystko hula! Autentyczny przebieg 116 tys km ostatni serwis w 2012 r w marcu przy przebiegu 93 kkm, robione same drobne rzeczy. Autko jest kompletnie bezwypadkowe, ori lakier na całym aucie prócz przedniego zderzaka, który został ostanio polakierowany przez małego bo miał kilka głęboki rysek. Z modyfikacji mechanicznych, jest wsadzony stożek dedykowany K&N, zawias H&R, oraz calutki wydech supersprinta od kolektorów, a wizualnie wszystko ori prócz kół które są od CSL (ori) naciągnięte koła michaliny piloty przód 8,5j 235/35 tył 9,5j 275/30

Klapa i dyfuzor od CSLa wszystko już zakupione! i to by było tyle .... zapomniałem dodać PODŁOGA JEST CAŁA NIGDY NIE NAPRAWIANA

Krótka sesja z dzisiaj: